Blog blocat de google

15:20 Denisa 0 Comments

Blog-ul meu a fost șters,fiind clasificat ca periculos,infectat cu malware. și mai târziu deblocat.Blog-ul meu și-a piardut reputația in motor de căutare, în Google.Dacă folositi Google Webmaster Tools, uitati-va la jurnalele de indexare veti gasi mentionat la multe postari "404 Not Found".  În orice moment un bot motor de căutare  întâlnește  "404 Not Found", blog-ul dvs. pierde reputația.Cu cât blogul nu este conectat, cu atât mai multa  reputație veti pierde ceea ce inseamna ca blogul are cale sigura,va disparea.Până la reputație, blog-ul dvs. apare tot mai jos în rezultatele de căutare, din cauza ca are un Page Rank mai mic sau 0.  Suferiți ca blogul nu apare in motor de căutare ,lipsa de trafic, și mai puțin de noi cititori.  Acesta este un efect circular - l
reputatie proasta,nu apare in motor de căutare si asta  duce la mai puțin trafic ,lipsa cititori .Când blog-ul dvs. este returnat la starea online, recâștige încet reputația.
 Când blog-ul dvs. este revizuit și readus la statutul online,reia indexarea . De fiecare dată când un bot in motor de căutare  nu se confruntă un "404 Not Found", reputația se preia, din nou.  Încet, blog-ul dvs. își recapătă fostul său renume.Se intampla ca atunci cand se schimba adresa Url si pana se va reindexa blogul, veti pierde  tot traficul.Utilizați verificarea în 2 pași Google, pentru a proteja contul dvs. Blogger / Google - si blog-urile dvs. - de la hacking.  Google review my blog and sent me this message below...
Congratulations! Google has received and processed your malware review request. We did not detect any malware on your site.
As a result, we're removing the malware warning from your site. This may take some time to happen. (You can check the status of your malware review at any time using Webmaster Tools.)
To keep your site safe, we recommend the following:
Ensure you've enabled message forwarding in Webmaster Tools. This will ensure that you get notified straight away if we discover any more critical issues on your site.
Visit Webmaster Tools to regularly check up on site health.
Check out stopbadware.org for updates and best practices on keeping your site safe and secure.
Get more information in our Help Center.
Dar malware tot exista pe blogul meu si acesta i blocat in continuare.Problema ar fi de fapt reindexarea blogului acesta pierzandu si traficul.Solutii:Adăugați un Sitemap pentru a ajuta la indexul Google paginile relevante.Dacă aveți video pe site-ul dvs., de asemenea, trebuie să instalați un sitemap video.Schimba titlul.  Cuvintele de la începutul unui titlu sunt mai importante decât cuvintele de la sfârșit.
Retrogradarea link-uri în Google Webmaster.Puteți retrograda până la 100 de link-uri diferite, astfel încât vă oferă o șansă mai bună de a pune în cele mai bune link-uri.Rezolvați orice erori HTML.Acest lucru va îmbunătăți șansele de a obține mai mult trafic pentru site-ul dvs..Erori Server Afișare în Google Webmaster Tools.Rezolva orice erori de server.Punerea în aplicare a direcționarii geografice.Acest lucru poate îmbunătăți clasament bazat pe această țară.Scoateți bad- Link-urile!

0 comentarii: